Bekijk hier mijn 17 aanbevelingen die ik via LinkedIn heb ontvangen.

 

17.Agile Transformatie Lead

Prowareness

04-2020

Paul heeft zijn hart verknocht aan Agile. Hij vindt het superleuk om zijn kennis te verspreiden en teams te coachen. Hij heeft dit veelvuldig gedaan bij de klanten waarbij we samen een Agile transformatie hebben begeleid. Hij kan heel goed teams, Product Owners en Scrum Masters meenemen in het Agile gedachtegoed. Hij organiseert ook regelmatig gildes om zijn kennis op een praktische manier over te brengen. Het leukste vindt hij teams die nog niet eerder Agile hebben gewerkt. Dan gaat hij helemaal los! Hij is een fijne sociale collega geweest en ik wens hem veel succes bij Alliander!

 

16.Agile Coach

Prowareness

04-2020

Ik heb Paul leren kennen als een creatieve, deskundige Agile professional. Paul zijn skills maken dat hij met ogenschijnlijk gemak de finesses van Agile werken en Scrum in het bijzonder bij teams kan overbrengen.

Paul is een fijne vent om mee samen te werken. Ik heb genoten van het samen ontwikkelen en vormgeven van de tweedaagse kick-off training voor nieuwe scrumteams, zoals we die bij Menzis hebben ingezet.

 

15.Entrepreneur & Agility Consultant

Prowareness

04-2020

Paul is an experienced and calm Scrum Master that gets his energy from continuously improving teams and seeing them thrive is his reward. It is very important for him to also continuously improve himself and he is always looking for people around him to exchange knowledge. He is a loyal worker that has a very professional attitude. Together with his interest in building the Agile community and sharing knowledge, he is a driving force for adopting an Agile mindset and way of working in any organization he works for.

 

14.Product Owner

Centraal Beheer

01-2019

“Toen Paul binnenkwam bij Centraal Beheer zag ik een rustige Contentmanager. De afgelopen vier jaar heeft hij zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van Scrum en voorloper in Agile. Dat vind ik enorm knap! Hij heeft structuur gebracht in ons scrumteam en mij als Product Owner enorm geholpen met facilitaire zaken rondom het team en het organiseren van de backlog. Het was erg prettig samenwerken en ik wens elk scrumteam een Paul toe!”

 

13.Scrumteamlid

Enrise

11-2018

“Paul is a natural pure Scrum evangelist! If you think you know how to do Scrum, forget it. Paul will reflect on the current situation and show that it can be done better. This is exactly what he did for Enrise. Although we already work for years with Scrum, and call ourselves experienced, he was able to take us first back to the principals and then up to the next level. This gave a serious boost in our team with awesome results!”

 

12.Scrumteamlid

Centraal Beheer

02-2018

“Paul heeft Centraal Beheer meegenomen in de Agile manier van werken en Scrum in het bijzonder. Vooral met jouw manier van werken, het kunnen overdragen van kennis en de energievolle manier waarop je dit doet, maakt je tot een goede Scrum Master. En nog belangrijker dan dat … tot een fijne collega!”

 

11.Product Owner

Centraal Beheer

10-2017

“Paul is de scrum master waar je als product owner in een hectische omgeving met veel stakeholders blij van wordt. Het team staat voor Paul voorop. Hij zorgt enerzijds dat er haalbare doelen gesteld worden zonder dat het team overvraagd wordt en anderzijds dat het team zo optimaal mogelijk kan werken om het meeste uit iedere sprint te halen. Daarmee kan je als product owner rekenen op een resultaat dat iedere sprint beter wordt. Paul is accuraat, zorgt voor een heldere structuur en is gedreven en zelfkritisch als het om agile & scrum gaat.”

 

10.Manager & Chief Product Owner

Centraal Beheer

01-2017

“Paul heeft als Scrum Master structuur gegeven aan zijn scrumteams en dat heeft goed gewerkt voor de sfeer én de output van de teams. Hij heeft het initiatief genomen voor een Scrum Masters overleg om de vakontwikkeling afdelingsbreed verder te ontwikkelen, en heeft zich ontwikkeld als iemand die richting geeft aan de afdeling. Vanwege zijn zeer zichtbare bijdrage is de award voor “Meest zichtbare online professional van Klant Contact Online” dan ook verdiend!”

 

9.Agile Consultant

Centraal Beheer

10-2016

“Paul heeft de rol van Scrum Master bijzonder snel eigen gemaakt en maakt dagelijks op zijn eigen wijze het verschil voor zijn team. Hij denkt verder dan de voorgeschreven werkwijze en verrijkt deze met nieuwe initiatieven om zijn scrumteam zo goed mogelijk te laten functioneren én groeien. Met energie en enthousiasme hecht hij veel waarde aan goede resultaten en tegelijkertijd heeft hij oog voor de menselijke kant. Een Scrum Master als Paul gun ik ieder scrumteam!”

 

8.Centraal Bestuurslid PR/sponsoring

Omnisportvereniging Voorwaarts Twello

12-2013

“Deze aanbeveling schrijf ik als Centraal Bestuurslid PR/sponsoring van s.v. Voorwaarts. En dat doe ik graag. Paul heeft als projectleider voor de nieuwe website van s.v. Voorwaarts uitstekend werk verricht. Ga er maar aan staan: een omnivereniging met meer dan 2000 leden en 400 vrijwilligers die allemaal een wens of mening hebben over het belangrijkste communicatiemiddel. Dan moet je a) het op durven pakken, b) een goed inzicht hebben in (on)mogelijkheden c) het ook nog eens een keer uit kunnen/willen voeren … het is immers vrijwilligerswerk en da’s wellicht nog wel (veel) moeilijker dan een b2b-opdracht. Paul was/is vasthoudend en eigenwijs maar op de juiste momenten ook flexibel. Afspraak is bij Paul afspraak. Da’s prettig werken.”

 

7.Directeur & Consultant

fond®

01-2013

“Paul weet wat hij wil maar bovenal hij weet ook wat hij niet wil. Dit is een sterke eigenschap die aantoont dat Paul goed nadenkt over zijn toekomst. Een toekomst in de online communicatie is hem op het lijf geschreven. De werkzaamheden die hij voor fond® heeft gedaan zijn uiterst zorgvuldig opgezet en uitgevoerd. Een perfectionist!”

 

6.Manager Marketing & Communicatie

Hanos Internationale Horeca Groothandel

04-2012

“Ik heb Paul leren kennen als een zeer bevlogen collega die volledig gaat voor zijn passie en interesses. Paul is zeer sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie en de doorvertaling naar web en Social Media. Rust, structuur en doelmatigheid zijn de kernpunten in zijn projecten en taken.”

 

5.Voorzitter afdeling Voetbal

Omnisportvereniging Voorwaarts Twello

02-2012

“Mijn ervaring met Paul in de omnivereniging (2250 leden) als voorzitter van de afdeling Voetbal. Paul heeft als webmaster het vermogen in- en externe communicatie te verbeteren op een zeer creatieve wijze. Met behulp van verschillende tools uit de Social Media weet hij stakeholders op maat te bedienen. De combinatie van technische knowhow, gedreven werkwijze en persoonlijke verbindende kwaliteiten leiden tot het gewenste resultaat.”

 

4.Adviseur Interne Communicatie

Rabobank Salland

03-2011

“Buitengewoon met hoeveel daadkracht, creativiteit en bevlogenheid Paul zich gestort heeft op de implementatie van het nieuwe Local Web. Ik heb Paul leren kennen als een gedreven collega met een super focus. Paul Overmars: onthoud die naam!”

 

3.Communicatieadviseur

Rabobank Salland

03-2011

“Het is fijn samenwerken met Paul. In no time maakt hij zich projecten eigen en gaat er vervolgens voor de volle 100% voor. De implementatie van een nieuw intranet binnen onze bank pakte hij met enthousiasme en gedrevenheid op. En daarbij weet hij mensen mee te nemen in zijn enthousiasme. Zijn kracht ligt in gestructureerd werken en zijn oog voor details, waardoor hij zelfstandig een project tot een succes maakt!”

 

2.Programmacoördinator Beleid

KNVB Expertise

01-2011

“Paul heeft gedurende een half jaar gewerkt aan verschillende onderzoeksprojecten binnen KNVB Expertise, waaronder de Benchmark Betaald Voetbal en het Fan Onderzoek 2009/’10. Hij is een professionele en betrouwbare collega. Analytisch sterk, werkt secuur en heeft zijn projecten snel en succesvol opgeleverd. Fijne en gedisciplineerde collega!”

 

1.Teamleider Bedrijven Virtueel

Rabobank Salland

10-2010

“Paul is een integere jongen, die de werkzaamheden snel oppakt. Hij is goed in het verzorgen van presentaties en de boodschap overbrengen. Hij is gedreven en enthousiast en een echte teamplayer.”