← Social media

Mijn persoonlijke Twitteraccount @potwello ben ik gestart op 23 december 2009 en gebruik ik voornamelijk privé en deels “zakelijk”. Met dit microblog kan ik mij online profileren, noem het personal branding: wie mij volgt, heeft een goed beeld van mij(n leven).

Het privégedeelte bevat tweets over mijn hobby’s, zoals voetbal, volleybal en films. Ook links naar eigen gemaakte wedstrijdverslagen en foto’s van activiteiten, komen voor op mijn timeline. Daarnaast tweet ik “zakelijk” over mijn interesses als social media, online marketing en communicatie en allerlei vakgerelateerde zaken.

Uiteraard retweet ik interessante artikelen/links en gebruik ik Twitter voor interactie met mijn volgers. Twitter is uitermate geschikt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op allerlei gebieden. Ook het volgen van bekende Nederlanders geeft Twitter een extra dimensie.

Andere accounts op Twitter die ik beheer, zijn @DeLaene (afdeling Voetbal van Voorwaarts Twello) en @Voorwaarts3 (het voetbalteam van onze vriendengroep).