← Websites

Een countdownscript op intranet dat in seconden aftelt tot de go-live datum!

Na een traineeship bij Rabobank Salland, ben ik doorgestroomd naar de afdeling Marketing & Communicatie. Daar als projectleider eindverantwoordelijk geweest voor de implementatie van een nieuw intranet, gebaseerd op Microsoft SharePoint.

Als projectleider was ik verantwoordelijk voor het gehele implementatietraject, van planning en organisatie, tot aan het bepalen van de websitestructuur en –content. Het instrueren van alle webcoördinatoren deed ik door middel van het organiseren van workshops. Daarnaast hield ik mij tijdens het traject bezig met de totale interne communicatie over het nieuwe intranet, zoals nieuwsberichten en een aftelscript op het huidige intranet, nieuwsbrieven voor webcoördinatoren en posters op alle afdelingen. Belangrijk voor het creëren van commitment binnen de bank, waren de presentaties voor directie én op alle vestigingen. Uiteindelijk werd het een succesvolle implementatie inclusief ludieke go-live actie.

Webcoördinatoren druk aan het werk op het nieuwe intranet tijdens een van de workshops.

 

To do list voor mijn laatste werkweek als projectleider bij Rabobank voordat het nieuwe SharePoint intranet live gaat!

 

Posters op de afdelingen in alle vestigingen, met een aankondiging voor een presentatie (met demonstratie over het nieuwe intranet) tijdens het afdelingsoverleg.

 

Ludieke go-live actie: megabeschuit met muisjes uitgedeeld op alle kantoren van Rabobank Salland, voor de geboorte van het nieuwe intranet @Salland.