Miniblog over scrum

De komende tijd schrijf en publiceer ik miniblogs. Deze gaan over dingen die ik tegenkom in mijn werk of eerder ben tegengekomen. Over iets dat ik meemaak of om mij heen hoor waarmee ik de link naar mijn werk kan leggen. De meesten gaan dus over scrum.

Dat noem ik een miniblog omdat ze uit maximaal duizend tekens (inclusief spaties) bestaan. Hoe uitgebreid dat is? Niet zo groot, ongeveer de lengte van dit artikel.

Zoals het hoort bij een persoonlijke blog is dit mijn mening (waar je gerust iets anders van mag vinden) en geschreven zoals ik praat. Waarom? Omdat ik dat interessant vind en graag met jullie deel, ter lering en vermaak.

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld dat scrum niet de oplossing is en dat ontwikkelaars soms helemaal geen scrum willen. Maar ook over doelen stellen, de prachtige programma’s die we gebruiken en ons taalgebruik tijdens werk.

Wekelijks publiceer ik een nieuwe miniblog. Je bent van harte uitgenodigd om deze te lezen, te delen en erop te reageren.

Miniblog 1 | Week 20 | Tekens 995 | Andere miniblogs (volgen)

Miniblog over scrum