De uitdagende baan die ik zocht, heb ik gevonden! Vanaf week 12 ga ik met veel zin aan de slag als Online Redactiemedewerker bij Avéro Achmea in Amersfoort.

Mijn kerntaken zijn het publiceren van online content (op internet, extranet, intranet, narrowcasting en nieuwsbrieven), het adviseren over de inzet en toepassing hiervan en een brede variatie aan online communicatie opdrachten.

Hieronder meer informatie over het bedrijf en de functie.

 

Achmea is een financiële dienstverlener en marktleider in verzekeringen in Nederland. Met grote merken als Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, Agis Zorgverzekeringen, FBTO, Centraal Beheer Achmea en Avéro Achmea is Achmea de grootste verzekeringsgroep in Nederland.

Avéro Achmea is aanbieder van verzekeringen en financiële producten voor particulieren en bedrijven. Bij Avéro Achmea worden verzekeringsproducten aangeboden via onafhankelijke tussenpersonen en intermediairs.

Achmea staat in de top 10 van populairste werkgevers van 2012.

 

Onderstaande (ingekorte) tekst is afkomstig uit de vacature.

 


 

Online Redactiemedewerker Avéro Achmea – Amersfoort

Als online redactiemedewerker ben je als expert verantwoordelijk voor vernieuwing, ontwikkeling en permanente verbetering van het online communicatie instrumentarium.

Vakgebied: Marketing
Locatie: Amersfoort
Ervaring: Medior (3 – 8 jaar werkervaring)
Opleidingsniveau: HBO

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het publiceren van online content en medeverantwoordelijk voor de uniformiteit en kwaliteit van de content op online informatiedragers zoals internet, extranet, intranet, narrowcasting en nieuwsbrieven.

Je adviseert specialisten, marktmanagers, project marketeers en andere opdrachtgevers over de inzet en toepassing hiervan. Ook ben je verantwoordelijke voor de operationele afstemming in de keten. Je vertaalt opdrachten op gebied van online communicatie in operationele activiteiten en bent eindverantwoordelijk voor de realisatie van de opdracht. Doet dit door het optimaal aanwenden van middelen en skills om het gewenste projectresultaat te behalen.

Als online redactiemedewerker heb je contact met opdrachtgevers, specialisten, projectmarketeers, leveranciers en communicatie collega’s binnen Achmea. Wij vinden dat de logische werkverdeling over het geheel uitkomt op 70% operationeel uitvoerend werk, 25% aan optimalisatie met direct of toekomstig positieve uitwerking en 5% aan vernieuwingsinitiatieven. Je valt onder de manager Marketing Specialisten.

Het profiel
Als online redactiemedewerker heb je
o afgerond HBO-diploma, online-marketing.
o minimaal 3 jaar relevante werkervaring
o uitmuntende kennis en affiniteit met nieuwe media en online / e-mail communicatie.
o ervaring met HTML, SEO, Photoshop en CMS systemen, bij voorkeur Sharepoint

Tevens heb je oog voor creatie en tekst, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Je hebt ervaring in het samenwerken met reclame en tekstbureaus. Je bent organisatorisch sterk en kunt goed onder druk van deadlines plannen én presteren. Wij verwachten een hands-on mentaliteit en professioneel opdrachtnemerschap.

Jouw afdeling
De marketingafdeling bestaat uit 3 teams (marktmanagement – marketing specialisten – projectmarketing/buisiness development). Je hebt 32 afdelingscollega’s en binnen het team van marketing specialisten werk je samen met 11 collega’s die veelal hun eigen specialisme hebben.

Binnen de afdeling vormt het projectmatig werken een wezenlijk onderdeel van onze werkdiscipline, informeren, samenwerking en planning zijn de uitgangspunten, creatie en ondernemerschap zijn onze andere peilers van succes.

Het team zal in 2013 worden opgezet en vraagt in beginsel ondernemerschap en veranderingsgezindheid van je. Het werk aanbod komt vanuit specialisten en projectmarketeers en kent een brede variatie aan online communicatie opdrachten.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor 36 uur per week met als standplaats Amersfoort.