Zo word ik voorgesteld op de Facebookpagina van mijn volleybalteam Voorwaarts Heren 3

 

 

 

 

Even Paul voorstellen, onze reporter!

  1. Geboren in: 1984.
  2. Thuis met: mijn vriendin Paula. Ja, dat lees je goed: Paul en Paula smile-emoticon
  3. In het dagelijks leven… werk is als Scrum Master en Online Content Specialist aan de website bij Centraal Beheer Achmea.
  4. Favoriete positie(s) (in het volleybalveld): passer-loper / buiten, zo schijnt dat te heten. Het liefst begin ik op positie 5.
  5. Volleybalervaring/palmares: Na 20 jaar als keeper bij de voetbal ben ik vijf seizoenen geleden begonnen bij de Recreanten. Toen na 2,5 seizoenen (en twee kampioenschappen met HR3) halverwege de overstap gemaakt naar Heren 3, met vorig seizoen mijn derde kampioenschap in vier seizoenen volleybal. Ook al drie zomerseizoenen beachvolleybal en stiekem vind ik dat nóg leuker!
  6. Vrijwillig(er) bij Voorwaarts: Webmaster van VoorwaartsTwello.nl en beheerder van meerdere social media accounts van zowel Omni, Voetbal als Volleybal. Verder ben ik de schuldige die onze wedstrijdverslagen maakt en deze Facebookpagina bijhoudt, vandaar reporter.
  7. Naast volleyballen… ben ik voetbalgek, kijk ik veel films en series met Paula, vul ik mijn vrije tijd met vrijwilligerswerk, social media, bloggen en bier drinken met vrienden.
  8. Met wie ga je het liefst naar een onbewoond eiland? Paula natuurlijk! En als ik een celebrity moet kiezen dan Selah Sue. Mooi om te zien, leuk om naar te luisteren op zo’n verlaten plek en volgens mij is ze ook gewoon plezant gezelschap.
  9. Welke filmtitel slaat op jou? Transformers. Omdat ik mij snel aanpas aan veranderde omstandigheden en toch altijd mezelf blijf. Verder slaan samenwerken, anderen helpen, afwisseling en vernieuwing, ambitieus strijden voor het hoogst haalbare en daarmee successen boeken zowel op mij als op Transformers.
  10. Voorwaarts Heren 3… een gezellig team dat binnen de lijnen fanatiek is en daarom een ideale combinatie voor mij. Als promovendus eindigen in het linkerrijtje zou mooi zijn. Daar heb ik namelijk aan het begin van dit seizoen een weddenschap op afgesloten met een TC-lid en ik denk nog steeds dat dit haalbaar is!

paulvolleybal