← Social media

Mijn profiel op Facebook gebruik ik voor online interactie met mijn vrienden en bekenden. Wie in mijn netwerk zit, ziet status updates en foto’s van privé activiteiten. Omgekeerd zie ik deze updates ook weer van de personen in mijn netwerk, zodat we ook online op de hoogte blijven van elkaars updates. Het reageren op elkaar, is voor mij een belangrijke reden om Facebook bij te houden.

Ook volg ik interessante pagina’s zodat updates daarvan automatisch in mijn nieuwsoverzicht verschijnen. Daarnaast gebruik ik ook bepaalde (al dan niet gesloten) groepen, bijvoorbeeld met onze vriendengroep. Een besloten groep op Facebook is een enorm handig middel om zaken te delen en te overleggen met elkaar en om in contact te blijven met bepaalde personen.

Een ander groot voordeel die ik ervaar in het gebruik van Facebook, zijn evenementen. Zo krijg ik reminders van verjaardagen en kan je eenvoudig zien wie wel en niet bij activiteiten aanwezig zijn. Een pagina op Facebook die ik beheer is Voorwaarts Voetbal.