Spreken op congres

Eigen breakout sessie: “Scrumepidemie bij Centraal Beheer”

Van bezoeker naar spreker op congres

In 2014 en 2015 heb ik Congres Content Marketing & Webredactie bezocht. Een gaaf event waarbij ik interessante presentaties heb gevolgd en daar heb ik ook over geblogd. Nu ga ik in 2016 zelf een breakout sessie geven! Dat vind ik heel tof om te doen over dit aansprekende onderwerp: “Scrumepidemie bij Centraal Beheer”. Inmiddels sta ik op de site van organisator Entopic bij de sprekers en hieronder lees je hoe ik word aangekondigd. Ben jij er ook bij in de Jaarbeurs in november?

Websites, social media en online content zijn net als bloggen, volleybal en voetbal passies van Paul Overmars, scrum master en online content specialist. Na eerdere banen bij onder meer de KNVB en Rabobank, is hij nu bijna vier jaren werkzaam bij Achmea. Eerst vooral met de focus op content, tegenwoordig als ervaren Scrum Master bij Centraal Beheer volledig gericht op scrum. Het kost hem enorm veel moeite om zijn enthousiasme over scrum te verbergen.

Breakout sessie “Scrumepidemie bij Centraal Beheer”

Paul was teamlid van het allereerste scrumteam bij Centraal Beheer. Na de eerste zichtbare verbeteringen op de website en de energie die daar vanuit ging, is de organisatie aangestoken door het “scrumvirus”. Inmiddels zijn er bijna 20 scrumteams al meer dan 20 sprints bezig om de website compleet te vernieuwen met scrum. Door zijn eigen ontwikkeling van Online Content Specialist naar Scrum Master, kent Paul zowel de inhoud als het proces rondom websitebeheer. In deze sessie neemt hij je mee in de successen én valkuilen van scrum voor een webredacteur en online afdeling.

Blogs presentaties van vorige edities

Lees mijn blogs over congres 2015, met onder meer:

  • Contentmarketing bij Ajax
  • Storytelling bij Rabobank

Lees mijn blogs over congres 2014, met onder meer:

  • Rebuild met simpele content (Eneco)
  • Alles over contentmigratie (Entopic)
  • Redesign en contentmigratie met scrum (Rabobank)

congres_cmw16