Op de Facebookpagina van Werken bij Achmea is onderstaand bericht geplaatst.

 

 

 

DROOM JIJ WELEENS OVER JE WERK?

Binnenkort begin ik als Scrum Master bij Centraal Beheer. Mijn belangrijkste taak is ervoor zorgen dat ons scrumteam zo optimaal mogelijk kan functioneren tijdens het verbeteren van onze website.

Nou ben ik alles behalve ‘zweverig’ te noemen. Toch is er iets eigenaardigs gebeurd, dat wel in die categorie valt. Laatst heb ik namelijk gedroomd over scrum! Echt waar. Het was een droom die bol stond van de metaforen en een goed beeld gaf over scrum en mijn toekomstige rol. Maar deze droom zie ik toch meer als een uiting vanuit mijn bovenkamer dan als een ‘signaal van boven’.

Droom jij weleens over de uitdagingen die je tijdens je werk tegenkomt? Klik dan op ‘vind ik leuk’.

Binnenkort ga ik deze droom uitwerken tot een blog en kan je lezen dat deze droom inderdaad bol stond van metaforen over mijn toekomstige rol als Scrum Master.

werkenbijachmea