De afgelopen periode, sinds ik weer aan het werken ben, heb ik weinig tijd gehad om te bloggen. Dankzij mijn werk heb ik echter wel inspiratie voor een drieluik.

In de tweede week heb ik mij even kort voorgesteld aan mijn nieuwe collega’s door een mail over de afdeling Marketing te sturen. Daarnaast hadden we in die week een heidag met alle Marketing Specialisten. Daar heb ik een presentatie gegeven over “Mijn merk” en “Mijn werk”. In drie delen ga ik daar nu blogposts over schrijven.

  • [1/3] Even voorstellen
  • [2/3] Mijn merk
  • [3/3] Mijn werk

 

Hieronder de mail.

 

Even voorstellen

Vorige week ben ik begonnen als Online Redactiemedewerker. Inmiddels heb ik begrepen dat ik niet de enige Paul Overmars binnen Achmea ben. Mijn versie heeft twee broers en woont nu 28 jaar in Twello (tussen Apeldoorn en Deventer), waarvan de laatste 4 jaren op zichzelf.

Naast een buitenlands werkavontuur heb ik hiervoor onder meer gewerkt als Content Beheerder bij Hanos en als projectleider voor een nieuw (SharePoint) intranet bij Rabobank Salland. In mijn nieuwe functie komt eigenlijk alles samen wat ik tot nu toe heb gedaan en daar ben ik erg blij mee.

Mijn vrije tijd besteed ik aan vrijwilligerswerk voor onze omnisportvereniging Voorwaarts, volleyballen, voetbal, social media en mijn vrienden. Voor meer info kan je mij online volgen via LinkedIn, Twitter en mijn blog PaulOvermars.nl en uiteraard ben je ook offline van harte welkom.

Vorige week was ik vooral druk met inwerken en heb ik vele van jullie al even kort gesproken. De komende tijd hoop ik meer collega’s te leren kennen en de heidag deze week en de medewerkersdag volgende maand, komen dan ook goed uit. Tot nu toe zijn alle eerste indrukken erg positief en ik heb zin om na het intensieve inwerken echt aan de slag te gaan!