Event Manager nieuwe baan

WOW, ik heb een nieuwe baan als Event Manager!

Na 7,5 jaar als Scrum Master en Agile Coach bij o.a. Centraal Beheer, Prowareness en Alliander, was ik al langer met een zoektocht bezig. Dat was eerlijk gezegd niet altijd makkelijk. En toen kwam ineens die ene passende interne vacature langs. Iemand noemde het serendipiteit en dit kán geen toeval zijn.

Vanaf 1 juli start ik als Event Manager bij Alliander, waar ik inmiddels meer dan drie jaren werk en mij thuis voel. Dat ik events ga organiseren bij HR (waaronder de onboarding van nieuwe collega’s), past perfect bij mijn Ikigai. Of zoals ik in mijn omgeving zei: “Eindelijk ga ik doen wat ik écht leuk vind!”

Iedereen in de agile community BEDANKT voor de samenwerking!

Dit bericht verscheen eerder (22 juni 2023) op LinkedIn.