De eerste 100 berichten gaan vooral over social media, persoonlijk en websites.

Doel website
In november 2012 ging mijn website PaulOvermars.nl online, met twee doelen: bloggen over onderwerpen die ik interessant vind en een online portfolio creëren. De achterliggende gedachte was dat deze website moest ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Dat er bij een sollicitatiegesprek werd gerefereerd aan mijn blog, bewijst dat dit doel in ieder geval is behaald!

Categorieën
Inmiddels is de vorige blogpost het 100e bericht op mijn website! Ieder bericht is ingedeeld in een categorie, waardoor nu duidelijk is waar de meeste berichten over gaan. De top 3 gaat over: social media, persoonlijk en websites. Geheel volgens doelstelling dus!100posts

De verdeling van alle 100 berichten per categorie:

27 Social media
25 Persoonlijk
21 Websites
11 Online
8 Content
8 MarCom

Toekomst
Bloggen ben ik van plan om te blijven doen. Aan inspiratie ook geen gebrek, alleen tijd is niet altijd voorradig. Naast mijn werk, vrijwilligerswerk, offline socializen en andere hobby’s als boeken lezen en sporten, blijft er weinig tijd over. Toch probeer ik hier tijd voor te maken en de blogs blijven dan ook verschijnen. Op naar de volgende 100 berichten!