Evenement ST in Amsterdam

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van het evenement Smarter Together! Het samenwerkingsverband tussen ABN Amro, Alliander, Eneco, ICS, ProRail en VGZ leverde weer zinvolle kennisdeling op. Onder de deelnemers én met twee van de zeven workshops, was Alliander goed vertegenwoordigd. Een terugblik op deze voorjaarseditie die in het teken stond van High Performing Organisatie.

Evenement in Amsterdam

Na de vorige editie over Agile Leiderschap bij ProRail, waren we nu op 1 juni te gast bij ICS. Naast moederbedrijf ABN Amro op loopafstand van station Amsterdam Zuid werden we ontvangen in Circl, een circulair gebouw dat binnenkort wordt afgebroken en elders wordt opgebouwd. Voordat de diverse break-outsessies begonnen, werd het event geopend met een interessante keynote.

  • Keynote over metrics in een organisatie
  • Focus is het nieuwe IQ
  • What the HPT
  • Groeipaden Scrum Masters en RTE
  • XLA (experience level agreements)
  • Alignment strategie en agile werken
  • Ontdek je kernwaarden
  • High performing ART

Dit artikel verscheen eerder (14-06-2023) op LinkedIn. Lees daar meer over de sessies.

Gezamenlijk wijzer

Dankzij deze editie van Smarter Together zijn we gezamenlijk weer wat wijzer geworden. Workshopgevers, deelnemers en medeblogschrijvers, bedankt voor jullie bijdrage! Onder de TOPs werden samengevat workshops, sfeer, locatie en organisatie genoemd. Collega’s die er niet bij waren, hebben als het goed is van de deelnemers gehoord over de workshops en dat ze echt iets hebben gemist, met de oproep om de volgende keer te komen. Vanuit de feedback hebben we wat verbeterpunten gehaald en meerdere suggesties voor thema’s voor de volgende editie ontvangen. Dank daarvoor en wordt vervolgd.

Evenement ST afsluiting

Thuiswedstrijd bij volgende editie

Waar die volgende editie van Smarter Together over gaat, weten we nog niet. Daarvoor hebben we dus al wel input opgehaald bij alle aanwezigen en suggesties zijn ook welkom in een reactie. Wat we wél weten is dat we na Utrecht en Amsterdam nu een thuiswedstrijd spelen. Zet het alvast in jouw agenda: op donderdag 12 oktober ontvangen we onze vakgenoten in Arnhem. Dan openen we onze deuren van Bellevue voor de najaarseditie van Smarter Together.