Prijswinnend met Web Performance Scan

Website beoordeeld op online oriëntatie en winnaar van gebruikersonderzoek.

Prijswinnend hard gaan was één van onze doelstellingen voor 2017. En het eerste product waar ons scrumteam aan heeft gewerkt, is in januari winnaar geworden bij de Web Performance Scan van WUA!

Scrumteam gericht op specifieke producten van onze website

Ons scrumteam ODVisors is gericht op OudeDagsVoorziening. Daarmee richten wij ons in tegenstelling tot schadeverzekeringen op producten voor de “oude dag”, zoals pensioen, sparen en beleggen. Het allereerste product waar wij aan hebben gewerkt is de Overlijdensrisicoverzekering. Bij online oriëntatie op dat product, is Centraal Beheer door consumenten tot favoriet uitgeroepen!

Onze website vernieuwen we met scrum

Met ons scrumteam hebben we de productpagina en detailpagina’s van Overlijdensrisicoverzekering vernieuwd. Deze zijn herschreven én in een nieuwe stijl gegoten. Hierbij hoort ook de ontwikkeling van handige nieuwe rekentools. Daarnaast hebben we een compleet nieuwe funnel gebouwd! Nou hebben wij dit natuurlijk niet alleen gedaan, maar met bovenstaande vernieuwingen wél een belangrijke bijdrage geleverd aan dit succes.

Prijswinnend met de Web Performance Scan

Bij de Web Performance Scan worden websites volledig in kaart gebracht aan de hand van drie hoofdthema’s:

  • Merk
  • Aanbod
  • Look & Feel

Daarnaast wordt bijvoorbeeld gekeken naar “gevonden worden”, “eerste indruk” en “voorkeur”.
Consumenten beoordelen het online oriëntatieproces van de website én dat van concurrenten.
Uiteindelijk komt er een score uitrollen en wordt er een winnaar uitgeroepen:

“De winnaar CentraalBeheer.nl scoort slechts op één thema in de Verdiepingsfase (Merk) het hoogst, maar de goede vindbaarheid van deze aanbieder plus de bovengemiddelde scores op alle thema’s zorgen ervoor dat CentraalBeheer.nl de nummer 1 positie bekleedt.”