Sinds halverwege vorig seizoen, speel ik in Voorwaarts Heren 3. Naast het volleyballen zelf, beheer ik onze teampagina op de website. Net als bij het sporten, beleef ik (en mijn teamgenoten) ook aan deze online communicatie veel plezier.

Als een semi-serieuze sportjournalist voor ons volleybalteam, maak ik nieuwsberichten en schrijf ik voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen. Dit doe ik zo objectief mogelijk, maar regelmatig met een knipoog. Lees bijvoorbeeld het laatste wedstrijdverslag, waarin we onze tegenstander hebben “afgedroogd”.

Ons team leent zich daar goed voor, want het niveau waarop wij spelen is een combinatie van serieus en fanatiek met vooral plezier maken met elkaar. Om daar deel van uit te maken én online daarover (een onderwerp dat mij interesseert) te schrijven, is voor mij een dubbele hobby!

Tot nu toe heeft dat onderstaand overzicht van nieuwsberichten, voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen opgeleverd. Deze artikelen tweet ik altijd, dus als je hiervan automatisch bericht wilt, kan je mij volgen via Twitter. Al deze artikelen zijn verzameld op de nieuwspagina van onze teampagina. Dat is dan ook de plek om online de prestaties van ons volleybalteam te volgen. Offline in de sporthal is iedereen van harte welkom om datzelfde te doen.

volleybal