Sinds vorig seizoen volleybal ik bij de recreanten van Voorwaarts. Hoewel dit recreatief is, gaat het er zo fanatiek aan toe dat we dit seizoen voor de tweede keer op rij kampioen kunnen worden. Onderstaande analyse over de titelstrijd heb ik op onze teampagina geplaatst, waar ook mijn wedstrijdverslagen worden gepubliceerd. Met fanatiek sporten en hierover online communiceren, worden twee van mijn hobby’s gecombineerd.

 

Voorwaarts HR3 in spannende titelstrijd met Socii HR1

Na het ongeslagen kampioenschap (58 sets voor en 2 sets tegen) vorig seizoen in IJsselstreek C, gooit Voorwaarts HR3 ook dit seizoen als promovendus hoge ogen. De doelstelling voorafgaand aan het seizoen was eindigen in de top 3, maar al snel werd de koppositie ingenomen en deze werd tot halverwege de competitie vastgehouden. De titel Herbstmeister was zelfs reden om aandacht te krijgen op de landelijke radio.

Begin januari werd de eerste nederlaag geleden, maar drie wedstrijden voor het eind van het seizoen is Voorwaarts nog steeds de trotste koploper. De komende weken staan in het teken van de ontknoping om het kampioenschap in IJsselstreek B. Daarin strijden Voorwaarts HR3 en Socii HR1 om zich aan het eind van dit seizoen tot kampioen te kronen.

 

Lees verder op de teampagina van Voorwaarts HR3.