Nieuwe energie door een nieuwe baan bij Alliander

Begin 2020 en nu al positief nieuws, want ik heb een nieuwe baan!

 

 

 

Groei bij Prowareness

De transfer naar Prowareness in 2018 was een logische en mooie stap voor mij, vanwege de mogelijkheden voor persoonlijke groei én de afwisseling van verschillende klussen. Dat heeft mij in de afgelopen anderhalf jaar gebracht naar klussen, trainingen en events in Amsterdam, Apeldoorn, Delft, Den Bosch, Deventer, Enschede, Groningen, Heerenveen, Utrecht, Wageningen, Woerden en Zwolle. De trainingen, consultants én events van Prowareness kan ik van harte aanbevelen. Prowareness en collega’s bedankt voor de samenwerking en de kansen die ik heb gekregen, zowel in mijn persoonlijke ontwikkeling als bij mijn vier succesvolle klussen. Daarmee hebben we het succes en geluk van mensen en organisaties vergroot en samen missies tot bloei laten komen!

Vertrek_bij_Prowareness

Weer Scrum Master

Mijn vertrek heeft twee redenen. Ten eerste wil ik graag weer doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en dat is scrumteams laten groeien als Scrum Master. Daarnaast wil ik in plaats van consultancy weer vast in dienst bij een bedrijf in de regio. Zodat ik daar weer zelf direct met teams kan werken en bovendien écht kan genieten van het resultaat op langere termijn. Tijd dus voor een volgende logische en mooie stap!

Klussen als Scrum Master

Op naar Alliander!

Na deze periode van afwisseling en ontwikkeling, wil ik graag met al mijn kennis en ervaring bij een mooi bedrijf in de regio werken. Dat bedrijf heb ik gevonden met Alliander in mijn favoriete stad Arnhem! Daar ga ik aan de slag als Scrum Master voor meerdere teams, op een IT-afdeling met 700 collega’s en ongeveer 70 scrumteams. Bovendien is er een vakgroep met tientallen Scrum Masters waarmee ik graag mijn expertise deel en waar ik zelf ook van hoop te leren. “We hebben ruimte voor jouw energie!” staat in de vacature en dat bleek ook uit de gesprekken die ik heb gehad. Dit is het gewenste vervolg van mijn carrière waar ik zowel mijn energie aan kan geven als nieuwe energie van krijg!

Aankomst_bij_Alliander