Scrumepidemie bij Centraal Beheer

De slides en foto’s van mijn presentatie bij Congres Content Marketing en Webredactie.

Na eerdere bezoeken ging ik nu zelf spreken bij Congres Content Marketing & Webredactie. Mijn breakout sessie “Scrumepidemie bij Centraal Beheer” ging over onze successen en uitdagingen en de impact van scrum voor een online afdeling. In dit artikel de presentatie, foto’s en tweets.

Er was volop belangstelling voor mijn presentatie en er werden veel vragen gesteld. Een goed teken dat de bezoekers zo geïnteresseerd waren. Het presenteren ging ook erg goed en ik kan met een tevreden gevoel terugkijken op een geslaagde breakout sessie. Echt gaaf om zelf een bijdrage te leveren aan het congres, waar ik als bezoeker al zo van genoot. Vragen naar aanleiding van deze presentatie? Neem contact met mij op via mijn blog, Twitter of LinkedIn.

Powerpoint presentatie met 62 slides van mijn breakout sessie

 

Foto’s van mijn breakout sessie Scrumepidemie bij Centraal Beheer

Scherm met aankondiging presentatie

Het congres programma met alle sessies

Klaar voor de presentatie

Introductie tijdens mijn presentatie

De rollen binnen onze scrumteams toegelicht

Een video tijdens de presentatie

Uitleg over scrum tijdens de presentatie

Een uitleg over scrum en zichtbaarheid

Scrum uitgelegd met werkende producten

Een tijdlijn over scrum op onze afdeling

Tweets rondom mijn breakout sessie