Sinterklaas is sinds vandaag weer in het land en 5 december komt steeds dichterbij. Drie websites die de (hulp)Sint goed kan gebruiken.

 

 


Lootjestrekken.nl

Met familie of vrienden lootjes trekken? Dat kan enorm eenvoudig online via lootjestrekken.nl! Op de website geef je de groep op door namen en e-mailadressen in te vullen. Iedereen ontvangt vervolgens een mail met een link waarmee ze hun lootje (eventueel voorzien van verlanglijstje) kunnen inleveren. Zodra alle deelnemers dit hebben gedaan, gaat het digitale lootjes trekken van start. Alle deelnemers ontvangen een mail dat de lootjes zijn getrokken en voor wie zij een cadeau mogen halen, sommigen zelfs inclusief verlanglijst. Dat alles automatisch wordt geregeld en niemand gegarandeerd zijn eigen lootje trekt, maakt deze website ideaal voor de Sint (of Kerst).

http://www.lootjestrekken.nl

 

 

 


Datumprikker.nl

Afspraken plannen kan perfect online geregeld worden via Datumprikker.nl. Kan niet iedereen op 5 december of ga je twee keer Sinterklaas vieren? Plan pakjesavond dan in via Datumprikker. Een nieuwe afspraak maak je in vier stappen:

  1. Afspraak (naam, locatie, omschrijving)
  2. Data (alle beschikbare data en tijden)
  3. Deelnemers (namen en e-mailadressen)
  4. Versturen.

Alle deelnemers ontvangen een link waarna ze per datum kunnen aangeven of ze beschikbaar zijn, eventueel voorzien van een opmerking. In het totaaloverzicht is vervolgens eenvoudig te zien via kleurgebruik, een indicatiebalk én aangegeven percentage op welke datum de meeste personen beschikbaar zijn en eventuele redenen waarom sommigen op bepaalde data niet kunnen. Een ideale tool om afspraken in te plannen, vooral bij grotere groepen.

http://www.datumprikker.nl

 

 


Rijmwoordenboek.nl

Ok, ik ben betrapt, dat geef ik toe.
Met Rijmwoordenboek.nl bespaar ik mezelf heel wat gedoe.

Mijn geniale rijmcreaties in de afgelopen jaren,
zijn nu ineens duidelijk te verklaren.

Iedereen kan wel rijmen, sommigen misschien onverwacht.
Via deze website kom je op rijmopties die je zelf niet had bedacht.

Het is niet de mooiste website die bestaat,
maar dat is ook niet waar deze post over gaat.

Want kom je puur voor het rijmen, dan ben je er op de juiste plaats.
Met dit rijmwoordenboek blijven je rijmskills zeker niet ondermaats.

http://www.rijmwoordenboek.nl