De afdeling Voetbal van Voorwaarts is actief op social media: zowel op Facebook (via VoorwaartsVoetbal) als met Twitter (via @DeLaene). Om dit te promoten, worden de online communicatiekanalen getoond op de beamer in de kantine. Die slides zijn nu vernieuwd en binnenkort zichtbaar aan De Laene. Hieronder de oude slides en de vernieuwde slide.

Facebook van Voorwaarts Voetbal
promoten via de beamer in de kantine.

Twitter @DeLaene promoten
via de beamer in de kantine.

In de nieuwe slide zijn Facebook en Twitter samengevoegd. De belangrijkste reden voor de vernieuwing is de leesbaarheid. Vanuit de kantine moet goed zichtbaar zijn hoe onze online communicatiekanalen gevonden kunnen worden. Bijvoorbeeld supporters van tegenstanders die voor het eerst in onze kantine zijn, zien hierdoor dat we ook actief zijn op Twitter. Wellicht dat dit nog meer volgers oplevert. Een andere reden is de vernieuwde layout op Facebook, waardoor de onderdelen op de slide niet meer op deze manier worden getoond. Bovendien waren deze onderdelen ook niet meer up to date.

De strakkere, duidelijkere en overzichtelijkere promotie van de social media kanalen, is vanaf dit weekend te zien op de beamer in de kantine van Voorwaarts.

Promotie social media Voorwaarts afdeling Voetbal op de beamer in de kantine.