Blog top 5 van 2020

Deze website is inmiddels acht jaren online, na de lancering eind 2012. Ieder jaar bekijk ik welke artikelen het meest zijn gelezen. Hierbij de top 5 van 2020. Wat opvalt is dat geen enkel artikel dit jaar is gepubliceerd en dat alle artikelen van jaren geleden zijn. Klik op de titels om de blog te lezen.

10 retrospectives
Al vier jaren geleden gepubliceerd en sindsdien het best gelezen artikel op mijn website. Nu dus voor de vijfde keer op rij de koploper. Wordt nog steeds goed gevonden en dagelijks veel gelezen. Kon in 2020 rekenen op maar liefst 11.500 pageviews!

Alle Nederlandse provinciehoofdsteden bezocht
Een nieuwkomer in de lijst, eind vorig jaar gepubliceerd. En een meer persoonlijke blog, niet over onderwerpen als scrum, websites of social media. Ga mee op ontdekkingsreis door ons eigen land!

Quiz tool
Inmiddels kent bijna iedereen Kahoot wel. Jaren geleden heb ik dat al ontdekt en in 2016 daar een blog over geschreven. Nu jaren later is dat artikel nog steeds één van de best gelezen blogs op mijn website.

4 contenttypes en 6 contentsoorten
Een artikel over content en het oudste artikel van deze top 5. Al verschenen in 2014 en nu in 2020 weer veel gelezen. De meest populaire en succesvolle contentsoorten worden hier belicht.

Scrum poker
Nog een artikel uit 2016 maar blijkbaar nog steeds interessant en relevant. Lees van alles over pokeren voor scrumteams.

Topartikelen vorige jaren

Bekijk ook de top 5 van vorig jaar, met twee andere topartikelen vergeleken met dit jaar. Onderaan die blog staan ook links naar voorgaande jaren.