Het is inmiddels een maand geleden dat het Vier Hofsteden Toernooi plaatsvond. De nieuwe toernooicommissie kan terugkijken op een geslaagd debuut want het toernooi is goed verlopen.

Ook de nieuwe website die ik heb ontwikkeld, heeft een succesvolle bijdrage geleverd. Na afloop van het toernooi heb ik per dag een fotoverslag gemaakt en deze online gezet. Verder zijn alle winnaars bekend gemaakt (zelf ook kampioen geworden), is er een verslag van het hele weekend gepubliceerd en zijn publicaties die in de media zijn verschenen ook op de website geplaatst. De sfeervideo geeft een mooie samenvatting van VHT 2013.

Over bezoekersaantallen van Vierhofsteden.nl kunnen we tevreden zijn: in een week ruim 8000 pageviews. De vrijdag van het toernooi was de drukste dag op de website en dat is goed te zien in de grafiek hiernaast.

Voorafgaand aan het toernooi en na afloop heeft de website goed bijgedragen aan de online communicatie van het Vier Hofsteden Toernooi. Voor 2014 is het wel een verbeterpunt om ook tijdens het toernooi veel online aandacht aan het evenement te geven.