Vrijwilligerswerk voor een sportvereniging geef(t) je zoveel

Een sportvereniging geef(t) je zoveel! Naast het sporten (18 jaar voetbal, 11 jaar volleybal en 9 jaar beachvolleybal) ook een leven lang opvoeding, ontwikkeling en vele sociale contacten. Het heeft mij gevormd en veel gegeven en dáárom vind ik het zo belangrijk om wat terug te doen met vrijwilligerswerk!

Jarenlang heb ik mij ingezet als vrijwilliger voor omnisportvereniging S.V. Voorwaarts Twello. Enkele seizoenen als jeugdleider en grensrechter en decennia als Webmaster (20+ jaar) en Social Media Manager (10+ jaar). In die laatste rol heb ik social media accounts opgezet en beheerd van de afdelingen Voetbal, Omni en Volleybal. Na meer dan 5 jaren heb ik onlangs besloten om te stoppen in de PR & Communicatie commissie van de afdeling Volleybal. Het is even mooi geweest en tijd voor wat anders! Wat dat wordt (ongetwijfeld ga ik wel weer íets oppakken) daar ga ik de komende tijd eens rustig over nadenken. Ondertussen blijf ik genieten van het volleyballen zelf en kan ik het niet laten om verslagen van mijn eigen team te maken.

In 2022 ben ik 30 jaar lid, een groot deel van mijn leven. Via dit bericht wil ik iedereen bedanken waarmee ik ooit bij of via Voorwaarts heb samengewerkt of gesport. Én om iedereen die nog géén vrijwilligerswerk doet, aan te moedigen om iets voor onze mooie vereniging (terug) te doen. Zonder vrijwilligers geen vereniging, DANKJEWEL! 🧡🖤

Dit bericht verscheen eerder op LinkedIn.